Reacties bruidsparen


“Bedankt voor het super mooie trouwalbum! Het is echt prachtig!!!
We vonden het fijn dat je onze fotograaf was tijdens onze bruiloft, bedankt! Liefs, ”
Jordy & Lara

“Bedankt voor de 1e impressie prachtige foto´s!”
Desiree en Evert

“Ondertussen weer terug uit Rome; we hebben het heerlijk gehad! Hartelijk dank dat je de foto’s al zo snel en zo mooi hebt weten te plaatsen. We hebben er nu al erg veel plezier van en zijn reuze benieuwd naar alle foto’s. Ook zouden we het heel leuk vinden om een afspraak te maken om het over een album te hebben.”
Jasmijn en Mark

“De digitale foto’s hebben we ontvangen, super!! We hebben de foto’s al met veel plezier aan veel mensen kunnen laten zien. Bedankt voor de prachtige weergave van onze dag!! We zullen er nog vaak met veel plezier naar terug kijken”
Carla en Dick 

“Ik zal eerlijk zijn. We waren de bocht nog niet om of ik had het album al uitgepakt en we zijn gestopt om het te bekijken! En het was de moeite waard! Heel erg mooi! Vooral ook met de achtergronden erbij, maakt het echt af. We gaan er nog vaak van genieten! Nogmaals heel erg bedankt.”
Cindy en Andre

“We hebben ons album ontvangen en wat is ie super gaaf geworden, geeft helemaal een goed beeld van onze trouwdag. Ook de collage’s zijn prachtig geworden. Helemaal top, echt bedankt.”
Coby en Richard

“Het ziet er allemaal heel erg goed uit, maar we hadden na het voorproefje ook niet anders verwacht. We gaan nog even zitten voor de selectie van het album, dat wordt nog best moeilijk. Je hoort snel van ons. Alvast bedankt.”
Wendy en Robin

“We zijn al heerlijk aan het genieten van de eerste foto’s online. Erg leuk. Hoe vaker we kijken hoe mooier ze worden. Groetjes Martine”  “We hebben de digitale foto’s binnengekregen. Wat zijn de foto’s ontzettend mooi en leuk! Wij zijn er heel erg blij mee. We gaan zo snel mogelijk de foto’s uitzoeken en dan krijg je een mailtje van ons voor het trouwboek. We hebben er nu al zin in om het resultaat te zien.”
Bart en Martine

“We hebben alle foto’s bekeken en we vinden ze echt schitterend!!!!! Dank je wel, wij zijn er nu al ontzettend blij mee. Nu eerst op vakantie en dan komen we graag bij je langs om het fotoboek door te nemen. Nogmaals onwijs bedankt!!!! Groetjes Joerie en Cindy  “Dankjewel voor de aanpassingen van de pagina’s, we zijn helemaal tevreden en superblij met het eindresultaat!! Echt super!!!! Kunnen niet wachten om het échte fotoboek in ons handen te hebben :-).”
Cindy en Joery

klik hier voor meer reacties

Copyright © Geluk in Beeld