welkomtekst Rika Looij Fotografie


Fotograaf-Rika-Looij
Rika Looij Fotografie
Abbekerk | Noord-Holland
E: info@rikalooijfotografie.nl
T: 06-21658884

Welkom op mijn website! Mijn naam is Rika Looij – Freelance Documentair & Portretfotograaf. Geboren en getogen in Amsterdam. Inmiddels woon ik alweer ruim 10 jaar samen met mijn man en kinderen in Abbekerk (12 km boven Hoorn in WestFriesland | Noord-Holland).

Ik maak in opdracht portretten en bedrijfsreportages. In overleg met de klant maak ik beelden die passen bij de gewenste bedrijfsuitstraling voor gedrukte en digitale media.

De vakopleiding tot documentair fotograaf heb ik afgerond met een project en een expositie in fotogalerie Lichtzone in Groningen, getiteld ‘De handen om Lianne’. Centraal hierin staat Lianne, een vijfjarig meisje met het Rett syndroom.

Naast de zakelijke fotografie doe ik bruidsfotografie en maak ik onder de bedrijfsnaam Geluk in Beeld Fotografie (www.gelukinbeeld.nl) sinds enkele jaren met veel plezier huwelijksreportages.

Heb je interesse en wil je vrijblijvend een gesprek over hoe ik als fotograaf iets voor jou en je bedrijf kan betekenen, dan maak ik graag kennis met je.

Tot ziens! Rika

KvK nr. 50862073 | BTW nr. NL130645102B02

Op alle rechtsbetrekkingen van Rika Looij Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van De FotografenFederatie van toepassing, die zijn gedeponeerd bij de Rechtbank Amsterdam onder nummer 84/2011 en die je hier op de website van De FotografenFederatie kunt inzien.

Copyright © 2016 | Geluk in Beeld Fotografie | Portretten | Reportages | Interieur | Fotocursussen