Werkwijze bruidsfotografie


Werkwijze Bruidsfotografie Bruidsboeket Hoorn

Eerste gesprek
Na het eerste contact via e-mail of telefoon nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek hier in mijn studio of bij jullie thuis. Een informatief gesprek waarbij ik graag alles hoor over jullie trouwdag en wensen. Tijdens het gesprek laat ik verschillende bruidsreportages en voorbeeld trouwalbums zien en bespreken we de vele mogelijkheden.

Datum reserveren
Wanneer jullie enthousiast zijn over mijn bruidsfotografie en mij graag als fotograaf willen voor jullie trouwdag wordt de datum gereserveerd.

Tweede gesprek
Twee weken voor de trouwdag neem ik contact met jullie op om de dagplanning en wensen nog een keer helemaal door te nemen.

Op de dag zelf
Op de trouwdag zelf breng ik jullie en je gasten gedurende alle bijzondere momenten op een zo natuurlijk mogelijke manier – spontaan in beeld. Wanneer het nodig is zal ik af en toe de aandacht vragen en/of kleine aanwijzingen geven. Tijdens het maken van de bruidsreportage van jullie samen op de door jullie gekozen locatie (s) zal ik rekening houden met licht, compositie en wat meer sturing geven. Máár evengoed lekker losjes en ontspannen. Genieten van de omgeving, elkaar en alles wat er gebeurd is belangrijk, dat levert de mooiste foto’s op.

Slideshow online
Enkele dagen na jullie huwelijk staat er een eerste serie foto’s online in een slideshow (op een apart gedeelte mijn website) die jullie kunnen delen met familie en vrienden.

Alle foto’s digitaal in hoge resolutie
Uiterlijk 4 weken na de trouwdag ontvangen jullie alle geselecteerde en met zorg ontwikkelde foto’s. De foto’s zijn geoptimaliseerd op kleur, contrast, belichting en uitsnede. Er zit tevens een selectie beelden bij omgezet naar zwart/wit.

Trouwalbum 
Als jullie gekozen hebben voor een trouwalbum dan wordt het album volledig in samenspraak met jullie gemaakt. Vóór het drukproces is er gelegenheid om de opmaak van het album digitaal te bekijken en kunnen er nog aanpassingen gemaakt worden.

Het uiteindelijke resultaat zal een bruidsreportage zijn waarmee jullie later steeds weer opnieuw het verhaal van en de sfeer tijdens jullie trouwdag – met alle bijzondere momenten, groot en klein – kunnen oproepen

 

Copyright © Geluk in Beeld